Case pe teren ingust cu tehnologia pe structura metalica usoara


Case pe tern ingust din structura metalicaAveti un teren ingust si nu stiti ce casa puteti construi pe acesta? Nici o problema: la ROTAREX avem 13 modele de case pretabile a fi construite pe teren ingust, din structura metalica usoara – conceptul nostru revolutionar in materie de calitate si costuri. De asemenea, putem adapta in programul nostru de productie orice proiect intocmit de un arhitect autorizat desemnat de dumneavoastra, cu conditia sa ii calculam elementele de rezistenta si sa intocmim un proiect tehnic de rezistenta pentru tehnologia noastra – proiect pe care il contractati cu noi.

In zonele rezidentiale in care a inceput sa se construiasca masiv in ultimii ani, au ajuns sa se vanda parcele foarte straniu aranjate, unele dintre ele fiind inguste si nepretabile pentru o constructie normala de casa. In aceste situatii avem noi cateva solutii foarte interesante si atractive ca design, cu o functionalitate bine gandita si cu materiale de calitate foarte buna care va vor oferi o locuinta trainica si usor de intretinut.

Un aspect esential atunci cand va achizitionati un teren ingust pentru a construi o casa – nu este acela al casei, modele va putem sugera noi – ci sa verificati daca in planul urbanistic zonal se permite constructia de case cu deschidere stradala mai mica de 10-12 metri sau daca este necesar ca pentru asemenea terenuri sa se intocmeasca planuri urbanistice de detaliu. Acest element trebuie sa-l stabiliti cu proprietarul, ar trebui ca el sa va obtina un certificat de urbanism care sa va permita sa construiti o casa in asemenea conditii.

Avantajele constructiilor pe structura metalica usoara rezida in costurile scazute de fabricatie, caracterul ecologic, viteza de constructie, si posibilitatea sa construiti in orice anotimp. In ce priveste casele pe teren ingust, daca apelati la structuri clasice din zidarie, beton, caramida, pentru a putea sa aveti o constructie stabila si bine izolata, veti pierde foarte mult din suprafata utila a spatiului cu ziduri groase, stalpi de sustinere, pereti de rezistenta. Si veti avea astfel o casa cu spatii foarte mici. La o casa clasica din zidarie, de 240 metri patrati desfasurati veti obtine circa 125 de metri patrati utili. Pentru aceeeasi suprafata utila, la casele noastre pe structura metalica usoara va trebui sa construiti doar 160 de metri patrati desfasurati. Prin urmare, la un calcul simplu, salvati bani si castigati spatiu.

Luati-va putin timp sa analizati  ofertele noastre. Foarte multi clienti de-ai nostri au comparat, au pus intrebari, au decis sa lucreze cu noi si nu regreta nici astazi.

Posteaza in reteaua ta ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someone
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>